Megrögzött rendszerellenes.

Outlaw Thinker

Outlaw Thinker

2021. július 27. - outlawthinker

Te tényleg egyenlőnek hiszed magad a milliárdosok rendszerében?

Az emberiség nem elég érett a szólásszabadsághoz, hiányzik belőle az ehhez szükséges felelősségtudat és tárgyilagos vitakultúra. Ehelyett mindenki ordítja a kéretlen véleményét bele a vakvilágba, olyan hangnemben, úgy személyeskedve, hogy azt civilizált ember csak egy kurvanagy pofonnal tudja lereagálni; és még abban a pofonban is több tartalom van, mint az átlagember véleményében. Én ebből nem kérek, nálam nincs szólásszabadság. Nálam az van, amit én mondok.

Tulajdonképpen az emberek által végzett munkák nagy részét gépek is el tudnák végezni. Rég megvan hozzá a technológia. Viszont le kell foglalni az embereket, hogy ne csináljanak hülyeségeket. Ezzel még egyet is értenék, de azokat, akikben több rejlik, ki kéne emelni és a képességeinek megfelelő munkát adni nekik. Persze annak is megvan az oka, hogy ez miért nincs így: aki képes gondolkodni, az veszélyt jelenthet a status quóra. Bele kell tehát nyomni a fejét a kilátástalan mókuskerékbe, hogy ne legyen ereje és ideje azon agyalni, mit lehetne másképp csinálni. Ugyanaz a lényege, mint a kényszermunkatáboroknak. Reggeltől estig le kell foglalni a foglyokat, hogy a napról napra történő túlélés mellett ne tudjanak szökésen vagy lázadáson gondolkodni. Mert akárhogy is nézzük, a foglyok sokszoros túlerőben lennének a tábor személyzetével szemben...elejét kell tehát venni, hogy felismerjék ezt.

Az egykori Zöld Pardon sittes szekusai kiválóan és félreérthetetlenül megmutatták, hogy a bűnözők rehabilitálása nem működik. A bűnöző bűnöző marad. Aki egyetlen erőszakos bűncselekményt is elkövet, azt örökre ki kell zárni a társadalomból.

 

 

 

 

süti beállítások módosítása