Megrögzött rendszerellenes.

Outlaw Thinker

Outlaw Thinker

2021. július 14. - outlawthinker

A Független Magyar Bíróság azért jutalmazza enyhe ítéletekkel és felfüggesztettekkel a bűnözőket, mert szándékosan bomlasztani akarja a társadalmat. Ennek célja van. Ez nekünk szól. Aláássák a társadalom stabilitását és az embereknek az igazságba vetett hitét egyrészt azzal, hogy rutinszerű rendszerességgel hoznak tehetetlen dühöt kiváltó igazságtalan ítéleteket, másrészt felismerték  - vagy valakik felismertették velük - a bűnöző társadalombomlasztó értékét, az ugyanis aktívan árt a társadalomnak, vissza kell tehát juttatniuk oda, amilyen gyorsan csak lehet.

Az igazságtalansághoz szoktatják az embereket, hogy idővel megszokják és természetesnek vegyék, sőt, akár még szeressék is azt. Ahhoz szoktatják az embereket, hogy az igazságérzetük csak felesleges fejfájást okoz nekik, a jövőben el fogják tehát kerülni, hogy ilyesmivel foglalkozzanak, és szépen leépül a természetes igazságérzetük, így a hatalmasok nyugodtan megtehetnek majd bármit. Ahhoz szoktatják az embereket, hogy tehetetlenek, hogy úgysincs beleszólásuk, hogy ki vannak szolgáltatva, hogy vannak egyenlőbbek. Így eszükbe sem jut majd azt firtatni, melyik hatalmasság milyen disznóságot követett el. Úgysem lehetünk rá hatással, üzeni a Független Magyar Bíróság.

Magyarország nem éppen rövid történelme során még nem volt olyan kártékony az igazságszolgáltatás, mint most, a jogállam korában.

süti beállítások módosítása