Megrögzött rendszerellenes.

Outlaw Thinker

Outlaw Thinker

2021. július 02. - outlawthinker
Döbbenetes fordulat: a társadalombomlasztásban érdekelt liberális bíróság másodfokon enyhítette M. Richárd büntetését, mert megbánása "maximálisan őszinte" volt. Na ja. Annyira megbánta tetteit, hogy az eltiltás ellenére újból a volán mögé ült. Szerinte "az egész ügy túl van lihegve". Megbánó szavak, igaz?
"Büntetését" fogházban kell letöltenie. A fogház a legenyhébb büntetés-végrehajtási intézmény.
 
Továbbá: "A jogerős döntés értelmében a letartóztatásban töltött időt beleszámítják a büntetésébe." Így rendelkezett a jogállam.
 
És ez: "arra panaszkodott, hogy a legszigorúbb körülmények között van egy magánzárkában azon a szinten ahol csak gyilkosok vannak." - gyilkosok, mint ő. Hol itt a probléma?
Aztán lássuk még: Ricsi családot szeretne alapítani. Hogy oda ne rohanjak. Akiket megölt, azok is szerettek volna. (Pontosabban egyiküknek már volt is, kisgyermekkel, aki most árván, apa nélkül fog felnőni, hála tettét mélységesen megbánó "embertársunknak".)
 
És ezt figyeljétek: "Bár M. Richárd kábítószert fogyasztott, a szakértők szerint ez nem volt hatással a vezetési képességére." Téged hány évre ítélnének, ha elszívnál akár csak egyetlen nyavalyás füves cigit?
 
És amúgy biztos, hogy ez a jogállamosdi olyan kurvajó dolog?
süti beállítások módosítása