Megrögzött rendszerellenes.

Outlaw Thinker

Outlaw Thinker

2021. június 29. - outlawthinker
Miért hergeli Orbán a fideszeseket annyira, hogy embereket vernek meg a nyílt utcán?
 
A cél a megfélemlítés. Ugyanazt a szerepet töltik be a felhergelt fideszesek, mint egy titkosrendőrség, csak épp közvetlen parancs nélkül, így nem lehet semelyik nagykutyát felelősségre vonni, mert jogilag nem bizonyítható, hogy ők rendelték el az emberek megfélemlítését, megtámadását. A fizikai bántalmazás a legújabb hóbort szerint pedig csak garázdaság, amiért liberális hálával osztogatják a felfüggesztetteket és pénzbírságokat, tehát az Orbán-hívőknek simán megéri, sőt, még az is lehet, hogy a párt fizeti a bírságukat, amolyan kampánykiadásként elkönyvelve.
 
Orbán tudja, hogy a követői embereket fognak megtámadni, és azt is tudja, hogy erről beszámol majd az ellenzéki sajtó, az üzenet tehát eljut a célközönséghez: ha ellenzéki vagy, megvernek. Ettől önkéntelenül beindul a túlélési ösztön, és kétszer is meggondolják, elmenjenek-e egy ellenzéki rendezvényre.
 
A kérdés már csak az, hogy megrémül-e a magyar, vagy épp ellenkezőleg, csak mégpipább lesz, és csakazértis Orbán ellen fog szavazni.
süti beállítások módosítása